Najslajše dobrote zrastejo na domačem vrtu. S prvimi toplimi sočnimi žarki in spočito zemljo se pridružimo barvitosti pomladi. Sadike in čebulice, kot seveda tudi semena, že čakajo na vas!

Naše sadike bodo s skrbno nego in ljubeznijo predramile željo po sajenju, s časoma pa obogatile jedilnike s svežino, okusom in polnovrednostjo, ki jih nudijo le doma pridelane dobrote. Bolj kot kadarkoli je letos pomembno ujeti pravi čas za sajenje, saj bosta lastna pridelava zelenjave in drugih vrtnin ter samooskrba vredni posebne pozornosti. V Sloveniji smo te dni priča, kako se lahko zmanjša ali celo povsem ustavi dobava nekaterih živil in sveže zelenjave, zlasti tistih iz Italije.

Za vas smo pripravili posebno infografiko, s pomočjo katere lahko preprosto ugotovite, kdaj kaj posaditi ali presejati:

 

Če imate vsaj košček zemlje, kjer lahko posadite katero od vam ljubljenih vrtnin, vas vabimo v naše poslovalnice. Imamo pestro izbiro vseh sadik, čebulic in semen. Če sajenja vrtnin niste najbolj vešči, vam bodo naši svetovalci z veseljem priskočili na pomoč z nasveti in pripomočki, da bo vaša letina dobra. Takšna, da boste nanjo ponosni in hkrati uživali z družino ob pripravi zajtrkov, kosil in večerij.

Če nimate svojega vrta, ga lahko postavite kar na svojem balkonu.

Vabljeni v naše trgovine v Velenju, Šoštanju, Topolšici, Šmartnem ob Paki, Nazarjah in Lučah.