Prijave so odprte: Mlekarna Celeia izbira novo dekle, ki bo prejelo laskavi naziv Mlečne kraljice ZELENE DOLINE Slovenija in bo v letu 2020 skrbelo za promocijo slovenske proizvodnje mleka in zdravega načina prehranjevanja. K prijavi vabijo vsa dekleta, stara od 18 do 28 let.

Slovensko mlekarstvo jamči potrošniku za kvalitetne mlečne izdelke, ki so narejeni iz kvalitetnega in zdravega mleka. Zaposleni v mlekarstvu posedujejo obilo znanja in izkušenj pri proizvodnji in predelavi mleka ter razpolagajo s sodobno opremo, s katero zagotavljajo kvalitetne in varne izdelke. Da bi pomen domačih mlečnih izdelkov lahko približali kar najširšemu krogu ljudi, letos ponovno izbirajo Mlečno kraljico ZELENE DOLINE Slovenije.

Iščejo dekle, staro od 18 do 28 let, ki je komunikativna in je s svojo pozitivno naravnanostjo zlahka kos nalogam, ki jo čakajo z naslovom Mlečne kraljice. V svojem mandatu bo kraljica prevzela odgovorno nalogo promoviranja slovenske proizvodnje in prodaje mlečnih izdelkov ter zdravega načina življenja.

Nova Mlečna kraljica bo v trajno last prejela:

  • po meri narejeno obleko priznanega modnega oblikovalca,
  • lento Mlečne kraljice 2020 ter
  • košarico izdelkov ZELENE DOLINE.

Za lažje opravljanje svojega poslanstva, se bo za čas svojega mandata, ki traja približno eno leto, po Sloveniji prevažala z avtomobilom Mlečne kraljice.

Prijave lahko pošljete najkasneje do 10. 2. 2020 na naslov:
Mlekarna Celeia, d.o.o.,
Arja vas 92,
3301 Petrovče,
in s pripisom »za Mlečno kraljico ZELENE DOLINE Slovenije«.