Project Description

Le najboljše za vaše goste

Slovenija ima čudovite naravne danosti za ekološko kmetovanje. Z ozaveščenostjo in vse bolj zdravim načinom življenja postajajo naši odjemalci zahtevnejši.

Poskrbite, da bodo vaši gostje deležni vrhunske storitve. Mi vam pri tem lahko pomagamo! Že pred leti smo začeli povezovati prve ekološke rejce in danes odkupujemo ekološko govejo živino v Savinjski dolini, na Koroškem, Pohorju, Kozjanskem in v Zasavju.

Pod blagovno znamko EKODAR združujemo ekološko goveje meso visoke prehranske vrednosti. Vsak kos mesa je sledljiv vse do eko rejca, kar lahko s pomočjo QR kode preverite tudi sami.  Naše jamstvo pri izbiri eko govedine in izdelkov iz eko govejega mesa potrjuje tudi certifikat Izbrana kakovost, ki smo ga prejeli kot prvi v Sloveniji.

Vsak dan se naša ekipa trudi, da bi vsi sodelujoči v verigi ostali zaupanja vredni. Tudi za vas, ki se dnevno trudi za zadovoljstvo gostov.

logo Ekodar eko goveje meso Kmetijska zadruga Šaleška dolina
SI-EKO-001 BIO Slovenija KON-CERT
logo Izbrana kakovost Slovenija KON-CERT
logo ekološki SI-EKO
logo Ekološki
master chef z ekodar eko govedino

Dodatna ponudba za gostinstvo

Gostinskim obratom, restavracijam in hotelom ponujamo paleto drugih izdelkov in sestavin za izvedbo nepozabnega kulinaričnega doživetja:

Okusni jabolčni krhlji Slodar so pridelani sonaraven način iz domačih slovenskih jabolk. Sušena v tehnološko dovršeni peči in dopolnjena z antioksidantom vitamina C.
Na tanko narezan in po posebnem postopku sušen čips iz jabolčnih rezin, iz doma pridelanih jabolk. Na voljo tudi s dodatkom cimetom, ki pričara poseben praznični okus.
Naravni jabolčni sok iz sonaravno pridelanih slovenskih jabolk. 100% sadni delež brez dodanega sladkorja in brez dodanih antioksidantov.
Poleg lastnega jabolčnega soka povprašajte tudi o grosistični dobavi osvežilnih, brezalkoholnih in alkoholnih pijač ter toplih napitkov (kava, čaji ipd.).

Oglejte si ponudbo EKODAR ali nas pokličite za vam posebej prilagojeno ponudbo.

Pokličite nas