V kmetijski zadrugi sedaj ponujamo možnost naročila izdelkov preko spleta. Naša nova spletna trgovina se nahaja na naslovu https://trgovina.kz-saleskadolina.si/.

Ponudbo izdelkov na spletu bomo v prihodnje pridno širili, da vam zagotovimo vse potrebno za dom, za vrt za kmetije in živila.

Kako pa se opravi nakup preko spleta?

1. Korak: pojdi na trgovina.kz-saleskadolina.si

Obiščite spletno trgovino KZ Šaleška dolina tako, da v brskalnik vpišete url naslov trgovina.kz-saleskadolina.si.

Do spletne trgovine lahko dostopate tudi preko domače strani kz-saleskadolina.si tako, da kliknete na zavihek spletna trgovina v meniju zgoraj desno.

2. Korak: izberi željeno kategorijo

Za lažjo orientacijo in boljšo preglednost nad ponudbo, smo izdelke razdelili v štiri kategorije. Za dom, za vrt, za kmetije in živila. S klikom na ikono posamezne kategorije se vam bodo prikazali vsi izdelki v izbrani kategorijo. V kolikor niste prepričani, katera kategorija vas zanima, lahko s klikom na gumb naša ponudba dobite prikaz vseh izdelkov v spletni trgovini.

3. Korak: izberi izdelek

Za boljo preglednost ponudbe in lažjo izbiro izdelka so na voljo različne možnosti filtriranja. Med drugim lahko filtriraš tudi glede na ceno (naraščajoča ali padajoča). Klik na izbrani izdelek te ponese na strani izdelka, kjer so opisane vse podrobnosti. S klikom na simbol srca izdelek dodamo na nakupovalni seznam. S klikom na gumb V KOŠARICO, izdelke dodamo v košarico. Ko smo končali z izbiro izdelkov in želimo zaključiti nakup kliknemo na moja košarica in NA BLAGAJNO.

4. Korak: Zaključek nakupa

Nakup zaključimo v štirih enostavnih korakih.

4.1. Prijava

Pri prvem koraku se odločimo ali bomo nakupovali kot gost ali si že želimo ustvariti račun. Priporočamo, da si ustvarite račun. Z ustvarjenim računom boste lahko vsak naslednji nakup opravili zgolj z nekaj kliki.

Da opravite nakup kot gost, vpišite svoj e-poštni naslov in nadaljujte z nakupom.

4.2. Naslovi

V drugem koraku vpišete svoj naslov za dostavo, ki mora vsebovati ime in priimek, naslov, poštno številko, mesto in državo. Podatki bodo uporabljeni izključno za izvedbo dostave. Ko ste izpolnili pravilne podatke, kliknite naprej za naslednji korak.

4.3. Plačilo in dostava

Tretji korak od nas zahteva, da izberemo način dostave in plačila. Izberemo lahko med dostavo po pošti ali osebnim prevzemom na našem naslovu. Izberete lahko med plačilom po povzetju ali plačilom po predračunu. Po izbranem načinu dostave in plačila kliknemo naprej.

4.4. Potrditev

V zadnjem koraku pregledamo celotno naročilo. V kolikor smo prepričani, da so izbrani željeni artikli in so vpisani podatki pravilni, označimo strinjanje s politiko zasebnosti in pritisnemo potrdi naročilo.

Če ste opravili vse korake, se vam je na zaslonu pojavil izpis, da je naročilo uspešno zaključeno. Povzetek naročila in nadaljna navodila boste prejeli na vnesen e-poštni naslov.

 

Hvala za vaš nakup!

Z vami in za vas – Kmetijska zadruga Šaleška dolina.