Pravi užitek in veselje ob vrtnarjenju vas prevzame, ko se sprehajate skozi zelenjavni vrt in nabirate svežo domačo zelenjavo. Ali pa, ko na balkone, dvorišče in okrasne gredice posadite novo paleto pisanega cvetja.

univerzalna zemlja, substrat, zemlja, Vrtičkar, vrtnarjenje, ponudba, zadruga, KZ Šaleška dolina, akcija

Odlična univerzalna zemlja Vrtičkar je kot substrat za sajenje z dodatkom dolgodelujočega gnojila primerna za sajenje vseh vrst okrasnih sobnih in balkonskih rastlin, vrtnin in celo sadnega drevja.

Da bi začetek vrtnarskih del bil karseda uspešen, smo za vas pripravili univerzalno zemljo Vrtičkar po ekstra ugodni ceni. Za vrečo tega 50-litrskega substrata za sajenje z dodatkom dolgodelujočega gnojila boste v naših trgovinah odšteli le 3,99 €.

Toda pozor:
v vseh naših trgovinah boste pri vsakem nakupu nad 70 € prejeli tudi poseben kupon, s katerim lahko za nakup univerzalne zemlje Vrtičkar unovčite kar -50% popust. 50 l te odlične zemlje za samo 2 evra?

Pohitite, preden poidejo zaloge!

 

Naše trgovine najdete:

  • v Velenju (Cesta talcev 2 – pri pekarni Presta),
  • v Šoštanju (Metleče 7 – poleg podjetja Krevzel),
  • v Šmartnem ob Paki (Šmartno ob Paki 138 – pri nekdanjem Vino Šmartno),
  • v Nazarjah (Prihova 56 – pri nekdanjem Elkroju),
  • v Lučah (Krnica 50 A – nekdanja Železnina Luče KZ Mozirje) ter
  • v Topolšici (poleg pizzerije Laguna).
Vabljeni!

 

O univerzalni zemlji Vrtičkar

Agroruše, logo, Vrtičkar, zemlja, substrat, CvetalVrtičkar je  univerzalna zemlja slovenskega porekla v sestavi bele šote, komposta, dolomitne moke in organskega mineralnega gnojila. Priporoča se za sajenje vseh vrst ukoreninjenih rastlin. Le-te sadimo direktno v substrat ali pa substrat pomešamo z vrtno zemljo v razmerju 1:1 in v to mešanico posadimo rastline. Substrat za sajenje Vrtičkar proizvaja slovensko podjetje Agroruše, d.o.o., ki je s programom Cvetal sinonim za proizvodnjo in prodajo gnojil, substratov, sredstev za varstvo rastlin in semen že vse od leta 1918.