Postani del ekipe KZ Šaleška dolina!

V Kmetijski zadrugi Šaleška dolina pogosto iščemo odgovorne, a srčne sodelavce, ki izzive vidijo kot priložnost za osebno in poslovno rast ter osvajanje novih izkušenj.

Predanost celotne ekipe se izkazuje v zanesljivosti, učinkovitosti in inovativnosti vsega, kar ponujamo. Želje strank postavljamo na prvo mesto, a ob tem mislimo tudi na zaposlene. Naše vodilo je, da ob delu tudi uživamo. Ob resnem odnosu mora biti delo tudi veselje in zabava. Cenimo nasmeh, enako kot tudi naše stranke.

Kaj nudimo zaposlenim?

Razgibano in dinamično delo, pri katerem vam nikoli ne bo dolgčas.
Redno in stimulativno plačilo za opravljeno delo.
Urejeno in sproščeno delovno okolje, ki spodbuja sodelovanje.
Soustvarjanje s strokovnjaki s področja kmetijstva, prehrane, trgovine in logistike.
Priložnosti za nenehno učenje (usposabljanja, treningi, dodatna izobraževanja).
Številne možnosti za osebno rast in napredovanje.
Trenutke za oddih od dela in razvedrila (teambuildingi, srečanja, pikniki, rekreacija).

Si zainteresiran/-a?

Si želiš soustvarjati v eni najbolj prodornih zadrug s 65-letno tradicijo, ki si je v svoji panogi ustvarila status izzivalca in uvajalca trendov? Pridruži se izjemni ekipi, v kateri cenimo prepoznavanje poslovnih priložnosti, osvajanje novih znanj ter odgovornost do dela, družbe in okolja.

Oglej si prosta delovna mesta ali se vpiši v našo bazo!

Vpis v zaposlitveno bazo

Tvoj vpis v zaposlitveno bazo KZ Šaleška dolina bomo skrbno pregledali. V primeru izraženega zanimanja ali potreb po zaposlitvi prav tvojega profila osebe te bomo kontaktirali. Pred izpolnitvijo spodnjega obrazca klikni tukaj in preberi določila, ki se nanašajo na obdelavo varovanje osebnih podatkov.