Zaključila se je še ena velika tradicionalna nagradna igra KZ Šaleška dolina.

Letos smo jo bili primorani, zaradi protivirusnih ukrepov, nekoliko podaljšati in tudi delno preseliti na splet, da smo lahko vsem omogočili varno sodelovanje.

Z nagradno igro želimo našim kupcem pokazati kako zelo jih cenimo in jim z manjšimi, ter tudi nekoliko večjimi pozornostmi, vrniti zvestobo in zaupanje, ki nam ga kažejo z obiskovanjem naših trgovin. V KZ Šaleška dolina se trudimo biti več kot le kmetijska trgovina, za trgovino smo ljudje, ki se trudimo s svetovanjem in grajenjem dobrih odnosov, nuditi čim boljšo storitev naši skupnosti. In nagradna igra je le še en dodaten način, preko katerega to dosegamo.

Kot glavno nagrado smo se tokrat odločili podariti električno kolo Devron, ki bo novem lastniku zagotovo lepa popestritev za preživljanje prostega časa. Kot drugo in tretjo nagrado pa bomo podarili tedenski in vikend paket v našem apartmaju v Termah Olimia.

Kot dodatne nagrade bomo podarili tudi 10L jabolčnega soka Slodar. Ob tem bi želeli izpostaviti, da smo prva jabolka letošnje letine že obrali in so na voljo v vseh naših trgovinah. Izjemno smo ponosni na našo linijo Slodar, kateri smo letos poleg svežih jabolk, jabolčnega soka in jabolčnega čipsa dodali tudi nov izdelek – naravni jabolčni kis. V prihodnosti pa pripravljamo še nekaj presenečenj.

Žrebanje nagrajencev je potekalo v ponedeljek ob 9. uri v živo v programu Radia Velenje. Glavno nagrado – električno kolo Devron je prejela Milena Tanšek iz Velenja, ki smo jo tudi poklicali iz studia in ji predali veselo novico. Izžrebani so bili sledeči nagrajenci:

 1. Milena Tanšek – Velenje
 2. Olga Pečko – Velenje
 3. Nika Jelen – Velenje
 4. Vinko Rakun – Rečica ob Savinji
 5. Antonija Rober – Velenje
 6. Božo Delčnjak – Velenje
 7. Marko Mikac – Velenje
 8. Martin Pečečnik – Velenje
 9. Ljubomir Galof – Žalec
 10. Jelka Polak – Šmartno ob Paki
 11. Miha Podbreznik – Luče
 12. Tanja Muršič – Šmartno ob Paki
 13. Sandi Hriberšek – Šmartno ob Paki
 14. Štefka Reberšak – Mozirje
 15. Damijan Selan – Velenje
 16. Tilen Dobnik – Šmartno ob Paki
 17. Izidor Stakne – Braslovče
 18. Mihalj Palfi – Šmartno ob Paki
 19. Vladimir Sršan – Velenje
 20. Nataša Frigelj – Nazarje

Nagrajence bomo v kratkem obvestili o možnostih prevzema nagrad.