Tradicionalna nagradna igra kmetijske zadruge Šaleška dolina. Vabimo vas k sodelovanju v nagradni igri Kmetijske zadruge Šaleška dolina, z.o.o. , v kateri bomo srečnim izžrebancem podelili  1x 5 dnevni paket v Termah Olimia in 10x majico. Med vsemi prodajalci hlodovine v obdobju 12.5.2022-12.8.2022, bomo izžrebali srečne dobitnike nagrad.

V tem obdobju nagradne igre ste avtomatsko kandidat za nagrado, če smo odkupili hlodovino od vas.

V nagradni igri lahko sodelujejo le osebe starejše od 18 let. Javno žrebanje bo potekalo 12.8.2022, v prostorih Kmetijske zadruge Šaleška dolina. Rezultati žrebanja bodo objavljeni na spletni strani www.kz-saleskadolina.si , izžrebanec bo o rezultatih žreba in prevzemu nagrad obveščen v pisni obliki.

Kmetijska zadruga Šaleška dolina z.o.o. , zagotavlja da bo prejete podatke shranila v svojih zbirkah kontaktov za namene obveščanja o izdelkih in storitvah zadruge (kar vključuje vse blagovne skupine ter blagovne znamke v lasti zadruge) do preklica. Podatke bo varovala v skladu z veljavno zakonodajno uredbo GDPR in lastno politiko varovanja osebnih podatkov. Od prejemanja se lahko kadarkoli odjavite v prejetih e-novicah, na povezavi za odjavo oz. nam posredujete preklic soglasja na naslov : info@kz-saleskadolina.si. Preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi soglasja pred njegovim preklicem.

Podatki, ki se zbirajo in hranijo za namene izvedbe nagradne igre se hranijo v skladu z zakonsko določenim rokom hrambe, v kolikor rok hrambe ni določen se podatke hranijo do preteka enega leta po izteku splošnega zastaralnega roka (5let).