Z Leanpayjem do enostavnega nakupovanja v Kmetijski zadrugi Šaleška dolina

Dragi prijatelji Kmetijske zadruge Šaleška dolina, imamo super novico! Zdaj lahko pri nas plačujete z Leanpayjem, novim načinom plačila, ki vam omogoča, da si razdelite stroške nakupa na več obrokov.

Kaj je Leanpay?

Leanpay je sistem, ki vam omogoča, da vaše nakupe plačate na obroke. Če kupujete preko spleta ali pa se oglasite pri nas v trgovini, lahko z Leanpayjem hitro in preprosto razdelite plačilo na manjše zneske. Ni skritih stroškov, vse je jasno in pregledno, znesek pa lahko razdelite celo na do 60 obrokov, za nakupe do 12.000 EUR​ (Leanpay)​.

Zakaj izbrati Leanpay v Kmetijski zadrugi Šaleška dolina?

  1. Enostavnost: Hitra spletna prijava in hitra odobritev. Brez kompliciranja.
  2. Preglednost: Brez skritih stroškov. Veste, koliko plačujete.
  3. Prilagodljivost: Izberete lahko, koliko obrokov vam najbolj ustreza.
  4. Za vsakogar: Tako za tiste, ki kupujete prek spleta, kot za tiste, ki radi pridete k nam.
  5. Odgovorno posojanje: Leanpay skrbi, da si ne naložite preveč na ramena in preveri vašo kreditno sposobnost​ (Leanpay)​.

Kako deluje Leanpay?

Izberite, kaj želite kupiti, na blagajni izberite Leanpay in sledite preprostim korakom za prijavo. Vse skupaj traja le nekaj minut, in že lahko odnesete svoj nakup domov, plačilo pa razporedite, kot vam najbolje ustreza.

Pridružite se nam v novi dobi nakupovanja

V Kmetijski zadrugi Šaleška dolina smo več kot le trgovina, smo vaš partner pri pametnem nakupovanju. Z Leanpayjem vam želimo olajšati življenje in omogočiti, da dobite kar potrebujete, brez skrbi in zapletov.

Odkrijte udobje in fleksibilnost Leanpayja pri naslednjem obisku in se pridružite vsem zadovoljnim strankam, ki cenijo enostavnost in finančni nadzor.

Vaš zanesljiv partner,

Kmetijska zadruga Šaleška dolina