MEDNARODNI DAN ŽENSK

Ob 8. marcu, vsem damam voščimo lep praznik! Ponosni smo tudi na vse naše zaposlene, zato smo se ob dnevu žena pogovarjali s tremi sodelavkami; Urško Jezernik, Heleno Zamernik in Vesno Zelcer. Urška opravlja delo prodajalke v KT Šmartno ob Paki, Helena delo prodajalke v KT Luče, Vesna pa delo poslovodje v Marketu Toplica. Preberite, kaj so nam povedale.

Kako se počutite znotraj kolektiva?

Vesna: Znotraj kolektiva se počutim super.

Helena: Znotraj kolektiva se počutim zelo dobro. Smo majhen kolektiv in smo med seboj zelo povezani, dobro poznamo drug drugega. Ker nas je malo smo vsi za vse, zato morava s sodelavko velikokrat poprijeti tudi za moška dela (viličar, verige za motorne žage, razrez železa…)

Urška: Znotraj kolektiva se počutim sprejeto, povezano. Takšen  kolektiv potem deluje kot celota.

Floral design wedding invitation Free Vector

Kaj vam v sklopu vašega dela predstavlja glavni izziv?

Vesna: Moj glavni cilj (izziv) je obdržati stranke in pridobiti čim več novih strank, ter poslovati z dobičkom.

Helena: Naš glavni izziv je zadovoljiti stranke. Če so stranke zadovoljne se rade vračajo k nam. Našo ponudbo smo razširili tudi v živilski del, da lahko kupci dobijo čim več na enem mestu. Posvetimo se vsaki stranki posebej. V trgovini imamo izobešen citat „nemogoče naredimo takoj, na čudeže je treba počakati, po potrebi tudi čaramo“, ki se velikokrat izkaže za resničnega.

Urška: Da kljub poplavi ponudnikov raznega trgovskega blaga, izvedem storitev prodaje in svetovanja na nivoju, da stranka prepozna v tem dodano vrednost in se posledično rada vrne.

Floral card Free Vector

Kaj je po vašem mnenju dodana vrednost zaposlitve v Kmetijski zadrugi Šaleška dolina?

Vesna: K dodani vrednosti zaposlitve KZ štejem dobro organiziranost, ponudbo naših (lastna proizvodnja) kakovostnih izdelkov, ter ponudbo lokalnih pridelovalcev in njihov izdelkov.

Helena: Zame je dodana vrednost, da imam redno in stabilno zaposlitev blizu doma.

Urška: Možnost spoznavanja novosti na področju kmetijstva in široke potrošnje. Nabiranje izkušenj  v prodaji in komunikaciji s strankami.

 

Bi želele še kaj sporočiti našim sledilcem, bralcem?

Vesna: Vsem pa sporočam naj nas obiščejo v naši prodajalni saj smo prijazne, ustrežljive in poizkusijo naše izdelke Ekodar, Slodar  ter domače izdelke.

Sodelavkam se najlepše zahvaljujemo za njihov prispevek,

vam pa se zahvaljujemo za branje.