Praznična nagradna igra Ekodar

Slovenci znamo pripraviti izvrstne jedi iz govedine

V Kmetijski zadrugi Šaleška dolina smo zelo ponosni na našo ekološko goveje meso Ekodar. Zato smo v predprazničnem obdobju pripravili nagradno igro, s katero želimo dokazati, da Slovenci znamo pripraviti čudovite jedi iz govejega mesa. Naša kreativnost se ne ustavi zgolj pri tradicionalni goveji juhi, pripraviti znamo še marsikatero slastno jed.

Govedina brez dvoma uživa ugled ene izmed najbolj kvalitetnih vrst mesa. Izjemno bogata je s hranilnimi snovmi pomembnimi za naše telo in prinaša številne ugodnosti za naše zdravje in počutje. Poleg tega pa je, s pravilno pripravo seveda, zelo okusna. Pri izbiri govejega mesa svetujemo, da se odločite za slovensko ekološko meso. Tako se odrečete kakršnemukoli kompromisu glede kakovosti in vpliva na svoje zdravje. Eko meso je izjemnega okusa, manj zamaščeno, bolj mesnato in visoke prehranske vrednosti. Spoštovanje strogih pravil ekološkega kmetovanja in kmetovanje v sozvočju z naravo pa sta jamstvo, da bo tudi obrok na vaši mizi dober in zdrav.

Ekološko goveje meso preko spleta

Ekološka govedina je sedaj bolj dostopna kot kadarkoli prej. Na spletni trgovini ekodar.si lahko sestavite naročilo iz široke ponudbe govejega in telečjega mesa ter raznih mesnin. Meso boste z brezplačno dostavo prejeli na dom. Ponudbo spletne trgovine pa smo sedaj dopolnili še z jabolki in naravnimi jabolčnimi izdelki iz Sadjarstva Turn.

Spletna trgovina ekodar.si

Nagradna igra EKODAR: pravila in nagrade

Nagradna igra EKODAR poteka na družbenem omrežju Instagram. Sodeluje lahko vsak uporabnik Instagrama. Čisto enostavno je!

  1. Sledite strani @ekodar.si na Instagramu.
  2. Pripravite in fotografirajte poljubno jed iz govejega mesa.
  3. Fotografijo objavite na svojem Instagram profilu ali jo pošljite v direktnem sporočilu na @ekodar.si (V kolikor je vaš profil zaseben, nam fotografijo pošljite v direktnem sporočilu, sicer je ne bomo videli)
  4. Ob fotografiji v objavi označite @ekodar.si in dodajte ključnike #ekodar #naravnedobrote #brezplačnadostava

Objavljene fotografije bomo delili na Instagram strani @ekodar.si in v nedeljo 31.12.2020 med sodelujočimi izbrali zmagovalca ter izžrebali srečne dobitnike praktičnih nagrad. Zmagovalca, ki bo prejel glavno nagrado, bo določila komisija, ostale nagrade pa bodo podeljene z naključnim žrebom. Dobitniki bodo o možnostih prevzema nagrade obveščeni preko Instagram direktnega sporočila.

Nagrade:

  • Glavna nagrada: Darilni bon za spletno trgovino ekodar.si v vrednosti 200€
  • Dodatne nagrade: 3x praznični paket izdelkov Slodar in Ekodar

Celotna pravila in pogoje lahko preberete na spletni strani organizatorja nagradne igre.

Najbolj izvirni krožnik bo izbrala komisija

Komisijo, ki bo izbrala dobitnika glavne nagrade, sestavljajo spletni kulinarični ustvarjalci.. Zmagovalna jed pa bo morala biti predvsem izvirna, okusna že na pogled, iz kakovostnih sestavin in lepo servirana.

  • Miha Robnik poznan kot DansFotrKuha – Zgornje savinjčan, ki v svojih kuharskih vlogih združuje hrano in humor. Širši javnosti pa se je predstavil s sodelovanjem v kuharskem šovu Masterchef Slovenija.
  • Andrej Vindiš, ustanovitelj Mala Kuhna – Mala Kuhna je kulinarični portal in Instagram blog, ki ustvarja seksi hrano za moderne gurmane.
  • Sašo Dolenc poznan kot Futr u Izi – Kulinarični bloger, ki preko svojih strani Futr u izi, deli enostavne, lahke in zdrave recepte.

Člani komisije bodo med potekom nagradne igre delili svoje zanimive ideje za jedi iz govedine, zato jim ne pozabite slediti!