Poletje že trka na vrata

Poletje že trka na vrata in v Kmetijski zadrugi Šaleška dolina smo za vas pripravili pestro akcijsko ponudbo za mesec junij. V tokratni mesečni ponudbi izpostavljamo:

  • organsko-mineralna gnojila
  • velika izbira travnih mešanic
  • semena za zeleno gnojenje ter krmni dosevki
  • vse za vrtnarstvo
  • kan in urea po super cenah
  • akcija odloga plačila za slovenska drva izjemne kvalitete

in še mnogo več… Preverite celotno ponudbo v letaku na dnu strani.

V vročih poletnih dneh trava hitro raste

V teh dneh trava raste hitro in potrebuje pogosto košnjo. S košnjo odvzamemo veliko hranilnih snovi, zato je potrebno dognojevati. Vse potrebno, vključno z dobrim nasvetom, najdete v naših trgovinah. Svojo najbližjo poslovalnico in odpiralne čase najdete na povezavi.

Junij je najboljši čas za setev radiča in endivije

Ne pozabite kaj sejemo v juniju. V naši ponudbi lahko najdete bogato izbiro semen in sadik. Na voljo so radič, endivija, por, kapusnice, …

Akcija krmil Jata Emona

V juniju ne spreglejte akcije za vlakninsko krmilo Jata Emona -10€/t. Brikete TL-PIT v 30kg vrečah pa dobite že za 0,31€/kg.

Zeleno gnojenje

Zeleno oz. naravno gnojenje je stara biotična metoda gnojenja, pri kateri posejemo semena rastlin, ki hitro razrastejo v obilno zelenje. Zelena odeja varuje tla pred sončno pripeko in nalivi, kasneje pa jo vkopljemo v tla in s tem izboljšamo njihovo rodovitnost. Med najprimernejšimi rastlinami za zeleno gnojenje je zagotovo facelija, katere seme lahko najdete v naših trgovinah Kmetijske zadruge Šaleška dolina.

Brezplačna dostava na dom, naročila po telefonu

Nova storitev, ki jo nudimo v Kmetijski zadrugi Šaleška dolina, je brezplačna dostava na dom za naročila v vrednosti nad 50€. Za naročila pokličite na brezplačno številko 080 54 54. Pogoje dostave preverite na povezavi.

Preverite celotno ponudbo in akcije v letaku

Celotno ponudbo z vsemi akcijami in ugodnostmi si oglejte v letaku.